2015. december 10., csütörtök

Megtörvén a kétévnyi blogcsendet

Úgy döntöttem, azt is pár hónapnyi halogatás után, hogy újra nekiállok írni a blogomba. Remélhetőleg ez nem olyasmi hattyúdal lesz, mint általában a blogolóknál, akik újra felfedezik, hogy "Na, x idő múlva újra nekiállok írni, ígérem, feleim, mostmár nem tűnök el", aztán 2 bejegyzés múlva végleg elfelejtik az egészet.

Szóval eddig is leginkább magamnak írtam, nyilván nyilvános, de ha valakit ráadául érdekel is, az csak plusz késztetést ad nekem, hogy leírjak olyan dolgokat, amiket másképp lehet, hogy hamarabb elfelejtenék. És főleg, hogy senkit nem akarok terhelni a saját életem örömeivel és nyűgeivel a facebookon, ide meg minden hülyeséget leírhatok, úgyis csak az olvassa, aki nagyon akarja. Talán majd kipropagálok egy-két bejegyzést a fb-re, ha nagyon úgy érzem. Tehát öncélú tartalom következik főképp.

Nem ígérem, hogy lesznek hosszú bejegyzések utazásokról, miegymásról, lehet, hogy inkább csak linkek illeve zenék, térképek, nyelvi dolgok. Hirtelen felindulásból elkövetett, vicces(nek szánt) illetve általam érdekesnek tartott dolgok jönnek. Korántsem teljes önmagamat lefedően és még annyira sem mélyrehatóan.

Az meg hogy magamat nyelvtannácinak tartottam és nem tudom, hogyan kell rendesen keltezni még magyar nyelvben sem, csak hab a tortán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése